Jobbannons

Affärsutvecklare med erfarenhet av projektledning till MyAir Test and Validation AB

Är du en resultatinriktad person som drivs av att ge kunderna de bästa tekniska lösningarna ? Lockas du av ett arbete inom affärsutveckling i ett välmående bolag där du kan vara med och påverka din roll och företagets framtid? Vi söker dig som vill vara med och ta MyAir Test and Validation till nästa nivå.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande tjänst där du kommer vara med och påverka både din roll och företagets framtid. MyAir är ett mindre företag till antalet anställda som sätter kunden i fokus samt där medarbetare trivs i sina roller och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får våra kunder att komma tillbaka till oss gång efter gång. Hos oss råder korta beslutsvägar du kommer arbeta nära Vd samt ha stora möjligheter att vara med och påverka ditt arbete. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmåner.

Om arbetet

I Rollen som affärsutvecklare hos oss kommer du arbeta mot våra kunder som främst finns inom Sjukhus, Farmaceutiskmiljö, Laboratorier och Industrier med känsliga miljöer. Våra kunder finns i hela Sverige men också i våra nordiska grannländer. Dina arbetsuppgifter/ ansvar är omväxlande och innefattar bl.a;

 • Följa upp våra kunder i pågående projekt.
 • Vårda, utveckla befintliga kunder och varma kontakter.
 • Hitta nya kunder, marknader och affärsmöjligheter genom att driva arbetet med hela försäljningskedjan från kartläggning och prospektering.
 • Ta fram och föreslå tekniska lösningar tillsammans med dina kollegor.
 • Offertarbete och uppföljning av dessa.
 • Regelbunden kontakt med våra mättekniker för att planera och stämma av tider och eventuella ändringar i projekten.
 • Deltagande vid mässor och konferenser.

Du kommer både rapportera och samarbeta nära Vd.

Vem är du?

Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av affärsutveckling och teknisk försäljning samt dig som är van att ha kundkontakter inom vårt kundsegment. Du har ett stort tekniskt intresse som syns i din arbetslivserfarenhet, det är starkt meriterande om du har erfarenhet från ventilation inom känsliga miljöer där luftkvalitén är avgörande för verksamheten. Hos oss arbetar vi i projektform och därav är din kommunikativa förmåga av stor vikt eftersom dialogen tillsammans med våra mättekniker och kunder är en viktig del i ditt arbete.  Rollen är ny och en utökning av företaget, så stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarsfull, öppen och engagerad. För att lyckas i denna roll bör du också vara metodisk, envis och ha en god administrativ förmåga.

Kvalifikationer:

 • Eftergymnasialutbildning inom teknisk försäljning eller gedigen erfarenhet inom området, utbildning med naturvetenskaplig inriktning biologi/kemi/biomedicin är meriterande dock inget krav.
 • Erfarenhet/utbildning inom projektledning, arbetsledning är meriterande dock inget krav.
 • Goda kunskaper i Office programmen.
 • Att kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska är ett krav
 • B-körkort.

Om My Air test and Validation AB

Vårt jobb är att hjälpa våra kunder att minimera luftburen smitta, optimera arbetsmiljön och säkerställa processfunktionen. Våra uppdrag består av konsultation, luftmätningar i känsliga miljöer. Hos oss arbetar våra mättekniker bland annat med funktionskontroller av HEPA filter, tryck och flöde i och mellan olika rum med höga renhetskrav samt partikelmätning för att verifiera mätdata mot olika krav och rekommendationer i kliniskmiljö och renrum. Våra målgrupper är Sjukhus, Farmaceutiskmiljö, Laboratorier och Industrier med känsliga miljöer.  Våra tekniker utgår idag ifrån Linköping, Göteborg. Vår ambition är att utöka vår lokala närvaro i Malmö Regionen samt Stockholm.  MyAir är certifierade för både ISO 9001 och 14001

Läs gärna mer om oss här

Snabbfakta

Företag: MyAir Test and Validation AB

Tjänst: Affärsutvecklare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse

Placeringsort: Linköping alternativt Göteborg, Stockholm

Sista ansökningsdag: 2023-11-15

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Maila ansökan jobb@myair.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Rehn 070-389 63 22.